Astrologija

 

izrada-natalne-karte

O astrologiji ima dosta predrasuda i generalno ljudi imaju pogrešno mišljenje o njoj.

Astrologija nije gatanje i proricanje sudbine, već čitanje simbola čijim povezivanjem možete shvatiti zašto su vam se neke stvari događale i da vam da smernice koje bi odluke bile dobre, a koje loše za vas.

Može vam pomoći da napravite pravi izbor, da vam ukaže na vaše talente i sposobnosti za koje možda niste ni znali da ih posedujete.

Svi žele istinu, ali retko ko može i da je podnese. Savete astrologa treba shvatiti dobronamerno, a ne kao napad ili kritiku.

Astrolog vas može fascinirati detaljima iz vašeg života ili vam pričati ono što želite da čujete, ali to nije poenta astrologije.

Uputstvom astrologa i radom na sebi, možete izvući maksimum iz sebe, poboljšati svoj život, i na kraju biti veoma zadovoljni.

Astrolog je tu da vas upozori na potencijalne probleme, na rizične situacije, gde problemi nastaju, u kom periodu i kako ih izbeći.

Astrologija nam može pomoći u izborima počev od svakodnevnih pa do onih sudbonosnih.

Može nam pomoći oko izbora partnera, ukazati na naše predispozicije, kako i gde možemo zaraditi novac, kojim poslom se treba baviti, koju školu ili fakultet upisati a da ne bude omašen, kakvi su nam prijatelji, a kakve kolege, od koga se treba čuvati a ko nam stoji dobro.

Može nam pomoći oko zdravlja, ukazati na period nastanka bolesti, naše predispozicije i još mnogo toga.

Sve ovo vam može biti od velike pomoći kako svakodnevno tako i dugoročno gledano, da izbegnete loše a izaberete neke dobre stvari za sebe.

NATALNA KARTA

Natalna karta ili životni horoskop služi da vam da smernice, u kom pravcu da se krećete, šta je najbolje za vas, i kako da izbegnete loše stvari sa kojima se možete tokom života suočiti. Svi mi imamo neke potencijale i akcenat je na tome, a ona je tu da nam pomogne i da nas uputi.

Uspeh postoji i bez astrologije, ali je veći rizik od grešaka, naročito prilikom donošenja sudbonosnih odluka. Sa pogrešnog puta može vam trebati mnogo više vremena da se vratite u pravi kolosek.

ZAŠTO VAM ASTROLOGIJA MOŽE STVORITI ODBOJNOST?

Problemi se mogu javiti u situacijama kada vama nešto izgleda savršeno, bez ikakve mogucnosti da propadne, bilo da je reč o vezi ili poslu koji ste započeli ili nameravate da započnete. 

Kada vam astrolog saopšti da ove stvari nisu dobre za vas ili da se neće završiti onako kako vi želite, može vam se pojaviti utisak da neko želi trenutno da pokvari vašu sreću. Vaš utisak nije ispravan, ali izbori su uveke samo vaši pa možete proveriti.

SOLARNI ILI GODIŠNJI HOROSKOP

Solarni ili godišnji horoskop služi da nam ukaže i da akcenat na aktuelne stvari na našoj godini. Može nam ukazati na to da li je dobra godina za započinjanje novih stvari, potencijalnog novog ili napuštanje trenutnog posla, da li je godina za brak ili za razvod, finansijski dobitak ili gubitak. Služi da nam da najbolje smernice za tu godinu.

TRANZITI ILI DNEVNI HOROSKOP

Tranziti ili dnevni horoskop se radi za svaki dan pojedinačno, i ukazuje na aktuelnosti na dnevnom nivou uz smernice za svaki dan.

SINASTRIJA ILI UPOREDNI HOROSKOP

Sinastrija ili uporedni horoskop služi za analizu dve osobe, bilo zbog ljubavnog, parterskog ili poslovnog odnosa. Tu je da nam ukaže kako će se odvijati naša veza ili saradnja i da li smo uopšte kompatiblini za nešto zajedničko.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!