Da li nas očekuje nova ljubav…?

venera-u-devici

Od sutra 10.07.2018. pa sve do 08.08.2018. Venera je u Devici. Ona je sumnjičva Venera. Kod nje je uvek uključen mozak i ona o svemu razmišlja.

Ova Venera je hladna, stidljiva i probirljiva, često ne zna šta hoće… Puno se usteže, zakočena u ispoljavanju naklonosti, teško se opušta, pre nego što se potpuno preda vezi. Ona ne može da pruži puno jer nije svesna ljubavi. U najgoroj kombinaciji pokazuje potpuni nedostatak finoće, tolerancije, suptilnosti, ukusa za lepo – mogu se naći i vrlo neotesani ljudi, bez lepih manira. Ovaj položaj pokazuje život koji baš nije mnogo srećan, pa uživa da radi, da bude korisna drugim ljudima.

Venera voli detalje, sitnice, sklona je analizi, a baš zbog toga mogla bi jednom, onako za promenu da pobaca sve te brojke, papire, za i protiv i da se jednostavno prepusti svojim osećanjima.

Od sutra je Venera u zemljamom trigonu sa Uranom i Saturnom, ona nam donosi iznenadne nove veze, naravno jer to Uran pravi. OČEKUJTE NEOČEKIVANO u naradnom periodu. Izlazite, družite se, jer se ne zna koga možete da sretnete i upoznate. 🙂

Mozda vam i neka stara ljubav zakuca na vrata pa se vaši odnosi poprave i stabilizuju, jer Saturn od nas očekuje stabilnost i ozbiljnost u vezi, braku… 💑

 Bez straha i analize prevelike započnite novu vezu 😍

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!