Da li si ti prava žena za njega?

Da li si ti prava žena za njega

Da govorimo kakve devojke voli pre braka – posmatrali bi položaj Venere. Kod muškaraca, pozicija Meseca opisuje koji tip žene voli, kakve žene su mu zanimljive i koju će želeti da oženi. Pogledaj da li si ti prava žena za njega…

MESEC U OVNU

TRAŽI: Dinamičnu ženu

Sa ovim Mesecom, muškarac traži direktnu, prodornu partnerku koja voli da dominira. Ona je jako otvorena, veoma dinamična i aktivna žena i nedostaje joj samokontrola i strpljenje… Neće ga privući tihe i mirne žene, jer on nema vremena za to. On voli sve i odmah, i otvoreno to kaže. Ova žena voli da se dokazuje i da bude prva u svemu što radi…

MESEC U BIKU

TRAŽI: Dobru kuvaricu

Ovo je već druga priča. Kod ovog gospodina put do srca vodi preko stomaka! Dobra domaća kuhinja je prioritet, a ono što pored toga najviše ceni je odanost, stabilnost i senzualnost, zato mu i treba par meseci da shvati da je zaljubljen ali, jednom kad vam pripadne ovakav muškarac, smatrajte da je vaš za ceo život. Voli velike grudi kod žene.

MESEC U BLIZANCIMA

TRAŽI: Intelektualku

Ovaj muškarac obožava intelektualke, on želi brzu, pametnu, spretnu ženu, da radi nekoliko stvari u isto vreme, koja mu nikad nije dosadna, koja je nepredvidiva, koja će ga stalno iznova inspirisati, zabavljati i intelektualno oduševljavati. Voli žene koje vole da čitaju knjige, koje su komunikativne i sa telefon su u ruci po ceo dan. One su po prirodi detinjaste, vole kroz razgovor da se igraju, šale, i uvek izgledaju mladoliko. Tako se i oblače… Kako njega ne drži mesto, voli da putuje i da se kreće, te to očekuje i od svoje partnerke… Njegova buduća partnerka je sa veštim jezikom i rukama. Njoj jako dobro radi mozak, dobar je zanatlija, a možda se i bavi sa više različitih poslova… Ovaj muskarac uvek gleda ženama u nokte.

mesec-u-raku-traži-majku

MESEC U RAKU

TRAŽI: Majku

On voli brižnu ženu, romantičnu, koja obožava decu, kuću… Biće promenljivog raspoloženja, i po malo histerična. Njemu je bitno da njegova buduća supruga bude tu za njega, da mu kuva, sprema, uređuje dom, sluša i glumi terapeuta po potrebi, da čuva decu, ali nikako ne bi voleo da je vidi pored svega toga zapuštenu. Voli žene sa oblinama.

mesec-u-lavu-traži-uspešnu-ženu

MESEC U LAVU

TRAŽI: Uspešnu ženu

Ovaj muškarac je sebi zacrtao uspešnu ženu, dominantnu, ali i onu koja će njega obožavati! On želi potpunu pažnju od vas s tim što morate biti poželjni i drugima jer gospodin voli da se hvali svojim plenom. To jest, ženom. On voli da njegova žena izgleda kao million dolara, da voli javna mesta, da izlazi, da se pokazuje i da mu se svi dive zbog  njegove žene… Obavezno da nosi što više svetlucavog nakita, da sija!

MESEC U DEVICI

TRAŽI: Perfekcionistu

On voli uredne, pedantne žene, kojima je sve pod konac, jer on ne trpi haos. Voli da mu žena pomaže oko svega, da brine o njemu i njegovom zdravlju, a za uzvrat dobićete od njega sve ostalo. On voli žene sitnije konstitucije.

mesec-u-vagi-traži-gospođu

MESEC U VAGI

TRAŽI: Gospođu

On ceni lepotu, šarm, harmoniju, balans. Jednom rečju, voli estete. Da se kreće po društvenim manifestacijama, da bude društvena. Njemu je jako teško bez partnerke.

Ona je dama u pravom smislu te reči, otmenog držanja i elegantna. Ima stila, istančanog je ukusa i jako šarmantna. Mirno, polako, bez presije, napravite atmosferu, nosite čipku i smatrajte da imate posla sa čovekom kome su emocije i estetika usko povezani. On ne voli grube i vulgarne žene…

MESEC U ŠKORPIJI

TRAŽI: Opasnu ženu

Ovde sve emocije idu kroz strast, intenzitet, povezivanje, fatalnost i sve što možete da zamislite da date od sebe je još uvek malo za ovog muškarca. On želi sve. Voli žene koje plene harizmom, koje su nedokučive i tajnovite. To su žene sa jakom voljom,  koja voli izazove i opasnosti. Nikako ne odbijajte seks, to mu je jako bitno. Crna boja donjeg veša je poželjna, seksi garderoba preporučljiva, ali ne i vulgarna. On ne voli izdaje i prevare. Da znate da je ovaj muškarac zlopamtilo i nikada vam ništa neće zaboraviti, zato pazite šta radite…

mesec-u-strelcu-traži-avanturistu-filozofa

MESEC U STRELCU

TRAŽI: Avanturistu, filozofa…

Ovaj muškarac voli žene koje imaju osmeh na licu čak i kada imaju najviše problema u životu. Ne voli žene koje se lako predaju, već ove koje vedrije gledaju na život. Ovaj muškarac obožava žene koje putuju, koje su avanturiste, pune života, kojima nikada nije dosta putovanjaii neiscrpna želja za znanjem, koje vole da se edukuju i nadograđuju. Da šire svoje vidike i da budu svestrane. Sa ovim muškarcem najviše pali radoznalost i nezavisnost, sklonost ka putovanjima i neiscrpna želja za znanjem. Ovaj gospodin je svetski putnik pa će i žena koju odabere kao partnerku za taj put morati da ume da ga prati. Negde sam pročitala ili čula, da voli žene koje vole da spavaju gole – proverite.

mesec-u-jarcu-traži-karijeristu

MESEC U JARCU

TRAŽI: Karijeristu, ambicioznu..

Pre sega ovo je ambiciozna žena, koja teži da dođe do vrha u svojoj karijeri. Ona je žena hladne glave, deluje ozbiljno, rezervisano i prizemno. Stil njegove idealne žene je klasičan, koje preferiraju tamnije boje… Ovo su žene bez smisla za humorom, i sve uglavnom shvataju preozbiljno. Ona je stabilna, pouzdana i temeljna. Pre svega tradicionalna. Vernost mu je apsolutno jača strana…

MESEC U VODOLIJI

TRAŽI: Originalnu

Ako ste neobični i nekonvencionalni, bićete njegov izbor. Njega će privući sve što mu se učini nesvakidašnjim, a ako ste vi takvi, to je već prava stvar.. Ako vam je zanimanje ili vaš hobi vezan za tehniku ili za neke novine, pa vi ste idealna žena za njega. Obožava nesvakidašnje žene, sa kojima će imati o čemu da priča.

Voli žene koje imaju um koji drugi ne razumeju, volju koji druge nemaju, energiju sa kojom drugi ne mogu da se nose, brzinu koju drugi ne mogu da prate i ideje koje drugima nisu dorasle. Jednostavno čudne i drugačije.

Ovo su žene koje se razlikuju od drugih sa svojim stilom odevanja – ekcentričnim stilom odevanja. Sve je kod nje neobično od odeće pa do frizure.

Ovaj muškarac obožava slobodu, ako ga budete sputavali, lako možete ostati bez njega.

Pre svega ovo su humane žene koje vole drugima da pomažu.

Spremite se za neobičan izliv emocija jer on ne oseća ljubav ko svi drugi muškarci. On je jednostavno čudan!

mesec-u-ribama-traži-umetnicu

MESEC U RIBAMA

TRAŽI: Umetnicu

Ili barem sa takvim senzibilitetom. Ona je žena koja prašta svima, ma koliko puta bila ranjena. Ovaj muškarac je senzibilan i osetljiv pa se spremite da ga uveravate u svoju ljubav kad god možete. Skloni su da idealizuju svoju ženu da je bolja nego što jeste. Spremna da mu se preda do kraja i da to radi konstantno i da su joj emocije na prvom mestu. Voli žene koje pomažu drugima…

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!