Dnevni horoskop za 10.07.2018.

Dnevni horoskop počinjemo sa Mesecom u Blizancima.

Mesec u Blizancima je ushićen, dinamičan… Izuzetno je komunikativan i najviše od svega ceni živi razgovor 🙂 Ovaj mesec ume da napravi dobru zabavu… Nestašne i radoznale je prirode, i jako je domišljat. Obožava da se dopisuje. Danas će se neko više aktivirati oko godišnjeg odmora. 🙂

Mesec je u lošem aspektu sa Neptunom trudite se da ne ulećete u komplikovane emotivne odnose. Ovakav Mesec beži u alkohol, drogu i maštariju. Zbog velike mašte radite nešto kreativno, da bi se bolje osećali…

Danas imate veliku fižičku snagu, zato na posao. 🙂

Bez sukoba sa autoritetima, ne ulazite u te rasprave, jer i dalje nam Merkur pravi napete aspekte.

Danas nam je Venera već u Devici, emocije ce biti dosta smirenije, analiziranja i ova Venera je zadužena za novac. Opširnije o Veneri u Devici pročitajte u postu Da li nas očekuje nova ljubav…?

Venera nam pravi dobre aspekte, kao što sam juče rekla, očekute neočekivano u ljubavi. 🙂

Nastavite čitanje sledećeg posta… detaljnije o svakom znaku!

OVAN 🌟: Ovnovima danas prija pažnja, smeh. Očekuje ih dobar poslovni period. U večernjim satima neka više odmaraju. Pripazite na stomak!

BIK 🌟: Neka danas pripazi na “prijatelje”, jer nešto mu se radi iza ledja, nije dobro da pozajmljuje novac, moguća razočaranja od prijatelja. Dobar period za rešavanje papira. Hobi i kreativne stvari su preporučljive za vas. Obratite paznju na ishranu…

BLIZANCI 🌟: Blizanci danas ne znaju gde će pre. Brzo im mozak radi, pa neka pripaze šta pričaju danas, dobri su manipulatori na poslu, već imaju spreman odgovor za sve. Partner im teško pada, ali izboriće se već sa njim… Čuvajte se prijatelja i davanja novca istima.

RAK 🌟: Rakovi su danas nezadovoljni sobom, ali za tim nema potrebe. Energiju usmerite na zaradjivanje novca i problema neće biti. Dobar period za proširivanje porodice.

LAV 🌟: Okrenuće se finansijama, aktiviraće se oko poslova koje ste dugo čekali… Zaradi, ali i štednji. Izbegavajte žurbe i bes i ljutnju. Okrenute se sebi i svojim potrebama. Nadogradjujte se mentalno. Zdravlje, vreme vam uopste ne odgovara, hormoni vam ne rade kako treba… Samoća vam ne prija.

DEVICA 🌟: Danas se mogu pokrenuti i neki novi poslovi, trudite se da radite polako, tražite pomoć da ne gubite na vremenu… Devicama u braku treba podrška. Nemate vremena za odmor jer imate previše obaveza… Odlično za sport!

VAGA 🌟: Stabilizacija odnosa na poslu, iznenadni preokreti kako i na poslovnom tako i na emotivnom, ali se ona i dalje oseća usamljeno. Jaki izlivi emocija, i jaka iskušenja. Zdravlje, alergije i moguće prehlade.

ŠKORPIJA 🌟: Škorpija je danas okrenuta ka finasijama i angazovanje oko novca. Imaju veći osecaj samopouzdanja i više snage da idu ka svom cilju. Dobar dan za trgovinu. Pazite na bešiku.

STRELAC 🌟:Strelčevi su malo u haosu danas, nikako da se orgsnizuju sami sa sobom. Na emotivnom nivou dolaze na nerazumevanje od partnera. Osećaju se umorno i depresivno. Kao da nije njih dan, tako se osećaju. Psiha i želuda su danas malo kritičniji.

JARAC 🌟: Dobro vreme za saradnju sa novim kolegama, angažovanje oko poslova, kao i za pokretanje novih poslova. Jarčevima se danas ne gubi vreme na nebitne stvari. Zauzeti Jarčevi se osećaju mirnije, dok slobodni imaju problema u komunikaciji i iznošenju svojih emocija.

RIBE 🌟: Moguće greške na poslu, osećaju pritisak na istom. Napete su, ne mogu da se izbore sa stvarima oko sebe. Beže u anksioznost i strahove. Danas lezite i u slobodnom vremenu čitajte neku psihologiju, i biće vam boje.

VODOLIJA 🌟: Vodolije neka paze na novac tu će doći do nekih nepredvidivih promena. Izbegavajte kupovine. Vodolijama danas prija druženje i priroda. Slobodne Vodolije neka se spreme za udvarače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!